Om oss

 

OM GARD FYSIKALSKE

 

Gard fysikalske åpnet på Gard senteret/Gard helshus  6.mars  2017, og består idag av fysioterapeutene Krister Børgesen og Daglegevakt. Klinikken disponerer Gard senter sine store parkeringsplasser få meter fra vår inngang. Det går vanlige rutebusser like utenfor senteret.


Du skal føle deg i gode hender når du kommer til oss! Krister er fysioterapeut, massør, personlig trener og kan gi nålebehandling. På Gard fysikalske har som mål å gi videre av sin kunnskap så du alltid har god innsikt i behandlingsforløpet. Det er viktig du ikke går ut døren med like mange spørsmål som du hadde når du kom inn, så spør oss gjerne om det du lurer på underveis.

Kontakt oss her >>


Informasjon om gard fysioterapi

krister børgesen

gard helsehus

Gard fysikalske
Krister Børgesen - Faglig leder - Fysioterapeut - PT - Kostholdsrådgiver

 

Krister Børgesen

 

Krister er utdannet fysioterapeut ved University College Syddanmark, og personlig trener ved Akademiet for Personlig trening. Han har jobbet som trener for vanskeligstilte, og som fysioterapeut og daglig leder ved en privatklinikk i Haugesund. Han har over 10 års erfaring med styrketrening og er utdannet FysioFlow-instruktør. Krister er også kostholdsveileder, og kan ved hjelp av små endringer og tilpasninger av ditt kosthold veilede deg til en sunnere og friskere hverdag.